Selecteer een pagina

Big Data Bedrijven Nederland

Ben jij opzoek naar big data bedrijven in Nederland? Wil jij het big data consultancy bedrijf vinden dat het beste bij jouw organisatie past? Op onze website vind je een handig overzicht van de beste big data bedrijven in Nederland!

Big Data Consultancy

Veel organisaties in Nederland willen een meer datagedreven organisatie worden. Een belangrijk voordeel is dat ze op basis van de grote hoeveelheden data betere beslissingen kunnen maken. Met big data analyse kunnen bedrijfsprocessen beter worden geoptimaliseerd en kan klantgedrag worden voorspeld.

Het is belangrijk om te bepalen of jouw organisatie er klaar voor is om big data te integreren. Het is een volledige cultuuromslag om minder beslissingen te maken op intuïtie en onderbuikgevoel. Data liegt niet en wordt hetgeen de organisatie meer gaat sturen. Ook dien je specialistische kennis in huis te hebben om de big data architectuur opzetten en de data te analyseren.

Op deze laatste aspecten spelen big data consultancy bedrijven in. De ontwikkelingen binnen big data gaan snel en dat zal alleen maar toenemen. Zij hebben de kennis en de expertise in huis om bedrijven te ondersteunen bij het integreren van big data. Dit gebeurt vaak in 3 stappen:

  1. Het opzetten van de data architectuur. Hierbij gaat het voornamelijk zaken zoals de execution layer opzetten en data ingestion.
  2. Het koppelen van verschillende databronnen en tests uitvoeren op de architectuur.
  3. Met data science technieken voorspelmodellen maken om de vragen vanuit de business te beantwoorden.

Er is vaak niet één persoon die al deze taken uitvoert. Big data consultancy bedrijven hebben data architecten, data engineers en data scientist in dienst die de verschillende stappen uitvoeren.

 

Big data bedrijven overzicht

Op onze website kun je een overzicht vinden van de beste big data consultancy bedrijven in Nederland. Je kunt bekijken wat deze bedrijven doen en hoe zij te werk gaan. Klik hieronder om het overzicht van de bedrijven te bekijken.

Bekijk overzicht