Selecteer een pagina

Data Analisten & Data Scientists
50-100 employees
Amersfoort
www.cmotions.nl
info@cmotions.nl
+31 (0)33 258 28 30

Cmotions bestaat uit zo’n 60 gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties. Het is onze overtuiging dat een multidisciplinaire visie en aanpak leiden tot optimale resultaten.

Mensen, organisaties, markten. Allemaal zijn ze in beweging en continu aan verandering onderhevig. Belangrijk is deze bewegingen te volgen, te verklaren en zo mogelijk te voorspellen. Wij nemen deze ‘Client motions’ als basis voor het vaststellen van een gedragen richting voor verdere ontwikkeling van een organisatie.

Wij hebben een open en transparante cultuur waarin we de kwaliteiten van onze consultants optimaal tot hun recht laten komen. We zijn bovendien nuchter, pragmatisch en gedreven, en houden van een hands-on aanpak

Wat doen wij
Iedere ondernemer of bestuurder heeft eigenlijk maar één vraag:
Wat moet ik doen om zo veel mogelijk grip te hebben op een goede toekomst voor mijn organisatie? In feite is dat precies wat wij doen: met het toepassen van advanced analytics en data science verklaren en voorspellen wij ontwikkelingen waar je als ondernemer, bestuurder of manager rekening mee kunt houden. Zodat je je op tijd kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden en niet verrast wordt door ontwikkelingen die je had kunnen voorzien met de juiste modellen, analyses en insights.

Wie zijn wij
Cmotions bestaat uit zo’n 60 gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan op management en bestuurlijke vraagstukken.

Wie zijn onze opdrachtgevers
Er loopt een rode draad door al onze opdrachtgevers. Ze zijn allemaal op zoek naar de vraag hoe je data en analytics op een doelgerichte manier kunt toepassen.

Sommige opdrachtgevers schakelen ons in omdat ze nog niet over de juiste kennis, methoden en technieken beschikken. Of omdat ze nog geen analytics en data strategie hebben. Ook hebben we opdrachtgevers die hier al wel over beschikken, maar ons vragen die verder aan te scherpen of te verdiepen. Per slot van rekening zijn we specialist en ongeacht hoe ver onze opdrachtgevers ook zijn, met onze expertise kunnen we altijd waarde toevoegen.