Selecteer een pagina

Data Science & Data Engineering
0-20 employees
Amsterdam
www.datasciencelab.nl
info@datasciencelab.nl
020 – 303 1414

Even kennismaken
Data Science Lab. is er voor organisaties die data net zo serieus nemen als wij. We leveren gedreven individuen, maar ook complete teams. En we gaan pas weg als je helemaal tevreden bent. Ons uitgangspunt is altijd: een relatie waarin we elkaar continu uitdagen, zodat onze klanten én onze professionals kunnen groeien.

Het laboratorium van de toekomst
Wij houden van data. Sterker nog: ons team heeft digitaal DNA en beschouwt data als een wetenschap. Hiermee experimenteren we eindeloos en ontdekken we steeds weer nieuwe, slimme oplossingen. Elke mogelijke vooruitgang krijgt bij ons een kans, dat geldt voor informatie én voor mensen. Daarom heten we Data Science Lab.

Wij vinden Big Data de next big thing
De triljoenen bytes die we dagelijks produceren, bieden een schat aan informatie. Waar jij als organisatie je voordeel mee kunt doen. Denk aan inzicht in je klanten, medewerkers of bedrijfsonderdelen, waardoor je beter kunt inspelen op je markt en je groeikansen. Gegevens waar je vaak al over beschikt, maar misschien weet je niet goed hoe je ze kunt inzetten. Daarom vinden wij: hoe groot of klein je organisatie ook is, haal een data scientist in huis. Zo zijn je beslissingen niet langer gebaseerd op onderbuikgevoel, maar op keihard onderbouwde gegevens.

Kom je bij ons werken?
Net van school of al jaren bezig, dat maakt ons niets uit. We snappen dat ervaren data-specialisten meer kennen en begrijpen, maar weten ook dat leergierige, ambitieuze starters online veel te bieden hebben. Daarom staat de deur van Data Science Lab. open voor junior, medior én senior Data Scientists of Data Engineers.

Jouw carrière, jouw spelregels
Bij ons ga je aan de slag op de manier die jij het beste bij je vindt passen. Dat kan vol- of deeltijd zijn, maar in ieder geval in vast dienstverband. Dat is zeker. Ook wat arbeidsvoorwaarden betreft zijn we flexibel: samen gaan we op zoek naar werkvormen waar we ons allebei in kunnen vinden. Wederzijdse verwachtingen bespreken we open en eerlijk, en stellen we zo nodig bij.

We werken graag met professionals die écht betrokken willen zijn. Als je wilt, detacheren we je namelijk niet alleen bij opdrachtgevers, maar geven we je ook de kans een steentje bij de dragen aan de organisatie van Data Science Lab. Zo heb je directe impact op het bedrijf waar je voor werkt.

Denk je dat je bij ons past?
We zijn op zoek naar creatieve probleemoplossers. Dat betekent dat je snel enthousiast raakt, maar niet alles voor zoete koek slikt. Twijfel je ergens over? Dan durf je net zo lang door te vragen tot je het snapt. Want je bent leergierig én nieuwsgierig, vooral als het om data draait. Daarnaast ben je niet bang om uit je comfort zone te stappen en fouten te maken. Met vallen en opstaan komen we er wel; we zijn niet voor niets een laboratorium. Trial and error dus.

Je vindt je het te gek om steeds bij een nieuwe projectgroep aan te schuiven. Zo krijg je kijkjes in verschillende keukens, en ervaar je de data-business inside out. De cultuur en werkwijze van je opdrachtgevers weet je je snel eigen te maken. Merk je dat je kunt helpen, dan biedt je proactief ondersteuning en advies, omdat je weet dat je collega’s dat waarderen. Sterker nog: aan het einde van het project vinden ze het jammer dat je vertrekt.