Selecteer een pagina

Data Analytics
2000+ employees
15 vestigingen in NL
www.deloitte.com/nl
info@deloitte.com
+31 (0) 88 288 28 88

‘Deloitte’ is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk advisering, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening. Deze firms maken onderdeel uit van Deloitte Touche Tohmatsu Limited (‘DTTL’), een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde ‘private company limited by guarantee’.

Elke memberfirm is actief in een bepaald gebied en onderworpen aan de wetgeving en professionele regelgeving van het land of de landen waarin wordt geopereerd. De structuur van de afzonderlijke DTTL memberfirms verschilt afhankelijk van plaatselijke wet- en regelgeving, usance en andere factoren. De memberfirms kunnen voor de dienstverlening in hun gebied dochterondernemingen, gelieerde maatschappijen en/of andere rechtspersonen inschakelen. Niet elke DTTL memberfirm verleent alle diensten, en bepaalde diensten zijn mogelijk niet beschikbaar voor assurance-cliënten overeenkomstig de wet- en regelgeving voor financiële verslaggeving.

DTTL en elke DTTL memberfirm zijn juridisch afzonderlijke en onafhankelijke entiteiten, die geen verplichtingen namens elkaar aan kunnen gaan. DTTL en elke DTTL memberfirm zijn slechts aansprakelijk voor hun eigen handelen en nalaten, en niet van dat van elkaar. DTTL (ook aangeduid als ‘Deloitte Global’) verleent geen diensten aan cliënten.

De DTTL memberfirm in Nederland is Deloitte Nederland. Bekijk meer informatie over Deloitte Nederland

Making an impact that matters
De tijd van alleen maar hard werken om de top te bereiken, is voorbij. De ambities van talenten zoals jij reiken verder dan dat. Jij wilt niet zomaar werken, je wilt een baan met impact. Het liefst bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever.

Wat mag je verwachten
Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.