Selecteer een pagina

(Big) Data & Analytics
20-50 employees
Amsterdam
http://www.eyi3.nl
data.analytics@nl.ey.com
+31 88 407 10 00

In het kort
Data is de nieuwe zuurstof die uw organisatie in conditie houdt. EY i3 is gespecialiseerd in (big) data en analytics en laat uw business ademen. Onze dataspecialisten vormen samen met het (internationale) netwerk van EY collega’s, met deskundigheid op uiteenlopende gebieden, een center of excellence. Niet voor, maar juist MET onze opdrachtgevers werken we samen om het gestelde bedrijfsdoel te overtreffen. Onze inspirerende dataspecialisten zetten zich hier dagelijks 100% voor in. Met specialistische tools en doeltreffende oplossingen zorgen we ervoor dat uw business intelligence en data warehouse omgeving altijd optimaal functioneert. Onze Predictive Analytics oplossingen zorgen voor betrouwbare voorspellingen waarmee u toekomst vaste beslissingen kunt nemen.

Over ons
Rotterdam, 1 maart 2016 – In januari maakte EY het voornemen bekend om i3, Intelligence in Information BV over te nemen. i3 verleent diensten op het gebied van Business Intelligence, Data, Analytics en Predictive Analytics. Na een intensief enzorgvuldig integratieproces zal i3 per 1 maart daadwerkelijk onderdeel uitmaken van EY.

Door de overname van i3 groeit het aantal dataspecialisten met circa 45 en wordt EY een belangrijke speler op het gebied van Business Intelligence, Data, Analytics en Predictive Analytics. Door deze overname kan EY nog beter tegemoet komen aan van organisaties die data-gedreven opereren of willen opereren. Voor onze klanten of toekomstige klanten betekent dit dat er een groter en (inter)nationaal netwerk van specialisten tot uw beschikking staat. EY is wereldwijd toonaangevend op de gebieden assurance, tax, transaction en advisory services.

Onze visie
We zijn ervan overtuigd dat datagedreven organisaties beter presteren! EY i3 ziet de realisatie van oplossingen voor Business Intelligence, Analytics en Predictive Analytics als een permanent proces, waarbij uw management ‘in the lead’ is. Wat Business Intelligence betreft signaleren we continue nieuwe gebruikerswensen die we vertalen ‘onder de motorkap’ naar het Data Warehouse en oplossingen voor rapportages, dashboards en analyses. Met Predictive Modelling kunnen we het ontwikkelde model steeds verder verfijnen en verrijken, zodat we u tailor-made kunnen adviseren. De juiste informatie is van strategisch belang en maakt het verschil tussen winnen en verliezen.

Historie
In 2001 ontstond ruimte in de markt voor een gespecialiseerd Business Intelligence bedrijf. Dat werd i3. Vanaf het begin lag de focus op Data, Informatie en Business Intelligence. Het eerste project won i3 van gerenommeerde concurrenten. Dat was het begin van een lange termijn relatie die het bedrijf met veel klanten, medewerkers en partners heeft. Onder leiding van Simon van Ulden en Geeta Chetty, eigenaars en directeurs van i3, is de organsatie de afgelopen 15 jaar gestaag ontwikkeld tot een toonaangevende Data, Informatie en Analytics specialist.

Partners
Ook in onze tak van sport geldt: ieder zijn specialisme. Daarom werkt i3 samen met partners en leveranciers van software en tools voor Business Intelligence en Predictive Analytics die het eindproduct voor de opdrachtgever beduidend beter maken. Hierbij is onafhankelijkheid het vertrekpunt, zodat de wensen van de klant altijd voorop blijven staan.

Wil je met jouw kennis en expertise het verschil maken? Mooi, dan zijn we op zoek naar jou! Bij EY i3 werk je dagelijks aan interessante en uitdagende opdrachten en projecten voor en met klanten die datagedreven willen opereren. Je helpt organisaties de transformatie te maken van data naar informatie en vervolgens naar (predictive) analytics. Klanten kunnen bij EY i3 rekenen op de beste kwaliteit en prestaties. Wil en kun je deze uitdaging aan, dan zijn wij op zoek naar jou. Momenteel zijn we op zoek naar ambitieuze junior, medior en senior consultants.