Selecteer een pagina

Data & Analytics
1000+ employees
12 vestigingen in NL
home.kpmg.com/nl
info@kpmg.com
+31 (0)20 656 78 90

KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. We bundelen de expertise van 162.000 professionals in 155 landen. Onze focus: organisaties helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen.

Als vertrouwde partner denken onze professionals met u mee over kansen en risico’s. Zij scheppen orde in complexiteit, geven advies over wet- en regelgeving en helpen navigeren onder uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om grote (inter)nationale ondernemingen of middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties of overheden.

KPMG is een bedrijf met een bijzondere cultuur. Wij behoren tot de top in Nederland als het gaat om audit, tax en advisory. KPMG’ers zijn gedreven mensen, die zich buigen over complexe vraagstukken in de markt. Onze ambitie? Door het leveren van kwaliteit, goed teamwork en doorzettingsvermogen willen we de beste resultaten voor onze klanten realiseren.

Als professional weet je dat jij je ambities waar kunt maken als je jouw talenten kunt inzetten en voldoende aandacht krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Bij KPMG krijg je alle kansen om te doen waar jij goed in bent. Je geeft je carrière zelf vorm.

Je profiteert van de grote hoeveelheid kennis binnen KPMG. Door samen te werken in multidisciplinaire teams zet jij jezelf in als expert op jouw vakgebied en doe je brede ervaring op in verschillende projecten. Zo ontplooi je je maximaal terwijl je samen met collega’s werkt aan projecten die ertoe doen.

Diversiteit is verankerd in onze cultuur. We werken met professionals met diverse achtergronden en standpunten. Er is ruimte voor ieder talent. Samen komen we tot innovatieve en creatieve oplossingen voor klanten